На Франківщині можуть продавати польську курятину із сальмонелою

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення по харчових продуктах щодо Salmonella Enterica в заморожених четвертинах курячих, експортованих з Польщі.

Про це повідомили в Держпродспоживслужбі Івано-Франківської області.

Небезпечна продукція надійшла від виробників (farmer-Hanna i Marcin Slivinscy Sp. Javna Kozielsk Kuczbork; producer- Zaklady Miesne Czaplicki@ Sp.z.o.o. № PL 14134304WE,Mlawa; manufacture – Cedrob S.A., № PL14023901 WE,Ujazdovek,Ciechanow;storage-AMP Logistyka Sp zoo,№ PL 14201101WE, Plonsk) до окремих держав – членів ЄС (Литви) та до України.

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність.

Споживачів у разі виявлення вказаного харчового продукту просять повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.