Стосується кожного: ПриватБанк попередив клієнтів про призупинення всіх операцій з картками

Приватбанк звернувся до українців. Представники фінансової установи заявили про те, що клієнти не зможуть здійснювати будь-які операції зі своїми картками у певний період.

Стосується кожного: ПриватБанк попередив клієнтів про призупинення всіх операцій з картками – today.ua
У прес-службі ПриватБанку повідомили, що всі операції з банківськими картками клієнтів буде поставлено на паузу у ніч на 18 червня. Обмеження діятиме з 00.30 до 6.00.

“У ніч на 18 червня 2023 року ПриватБанк проведе планові регламентні роботи процесингового центру, щоб підвищити якість та безпеку платежів картками. Аналогічний “тайм-аут” триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку”, – зазначено у повідомленні.

Зазначено, що ПриватБанк спеціально обирає для проведення робіт ніч із суботи на неділю, коли більшість клієнтів відпочиває. Однак тим, хто планує здійснення платежів у зазначений час – купівлі та перекази – слід враховувати інтервал, коли зробити це не вдасться.

У банку також повідомили, що клієнти щодня здійснюють у середньому 28 мільйонів платежів та інших операцій з картками. Це майже 50 тисяч платежів на хвилину і 1 мільйон платежів на годину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.