Союзянки продовжують збирати кошти на апарат штучного дихання

Калуська міська філія “Союзу українок” збирає кошти на ШВЛ. 

“ШВЛ для ІНФЕКЦІЙНЕ ВІДДІЛЕННЯ В РАЙЛІКАРНІ на КАРАКАЯІ! Коли в нас з’явилася дана ідея, ми розуміли, що буде важко, але точно не так!” –  зазначають союзянки.

Здавалося, так просто 5000 тис. жителів по 100грн. і ми, калушани,  маємо новенький, один з найкращих апаратів штучного дихання для інтенсивної терапії  в інфекційне відділення, який там залишиться і надалі рятувати життя, не лише на період КОРОНАВІРУСУ, але…

Ми почали розуміти, що даної суми нам не зібрати, і шукали альтернативу, щось дешевше, щось якісне, щось доступне! Але, яке б було НЕ ДЛЯ ГАЛОЧКИ! Щоб ним користувалися, щоб він РЯТУВАВ! А не був списаний через місяць, бо металобрухт!
За цей час ми втратили вже 8 апаратів, на які нам не вдавалося вчасно зібрати гроші….
За час збору коштів(понад місяць) вдалося зібрати 152 782,18грн,  а це 414 банківських операцій(деякі операції – це певна сума коштів від кількох людей).

Тому ми НЕ МАЄМО ПРАВА ПІДВЕСТИ людей, які нам довіряють та підпримують! Дякуємо вам за це! Ми віримо, що зможемо!
Ми знаємо, що зараз важкий час для всіх, і фінансово і морально, розуміємо, що затягувати з покупкою апарату теж не можемо, але й НІЧОГО за таку суму ЯКІСНОГО І ПОТРІБНОГО НЕМА!!!
Ми просто морально НЕ можемо собі дозволити купити, щось неякісне!
Розглядати покупку чогось іншого ми теж не будемо, бо ШВЛ, то не лише для КОРОНАВІРУСУ, це потрібна річ для ІНФЕКЦІЙНОЇ лікарні.
На даний момент, те, що є на ринку, і за більш менш доступною ціною – це апарат українського виробника ПРАЙМЕД ціна 220 400,00 грн, тож ми вирішили продовжити збір!

Читайте також  Калушан просять зустріти скорботний кортеж із Романом Стехновичем

Нам залишилося зібрати 67617. 82. Тому, ми налаштовані йти далі, і все ж зробити таку хорошу справу, з однодумцями та хорошими людьми!
Ми НЕ ВТРАЧАЄМО НАДІЇ, і  продовжуємо шукати дешевшу і якісну альтернативу!

Реквізити:
АБО картка ключ: 5169330521709664 (вам іншу інформацію підтягне)
Або реквізити:
Найменування організації: ГО КМФ «Союзу Українок»
Код отримувача: 20560787
Рахунок: UA493366770000026005374281001
Назва банку: Івано-Франківська філія АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: