Тіла евакуювали під протоколом COVID-19: двоє українців загинули за загадкових обставин на Балі

У вівторок, 28 квітня, на Балі знайшли мертвими двох громадян України – причина смерті з’ясовується, але з місця події їх тіла евакуювали по протоколам COVID-19. Місцеві ж не виключають можливість вбивства під час пограбування.

Як повідомляє місцеве видання Coconut, тіла чоловіка і жінки були знайдені в їх апартаментах в районі Кедонганан Бадунг. Імовірно, ними були 54-річний Андрій Сусленко і 52-річна Тетяна Менчинська.

Поліція приїхала за адресою їх проживання після того, як сусіди помітили, що пара вже добу не виходить з квартири. Всередині поліцейські виявили їх тіла без слідів насильства. В якості запобіжного заходу перед евакуацією покійних окропили дезінфікуючими засобами і відвезли по протоколу COVID-19 в лікарню Санглах.

Один із застряглих на Балі українців, Родіон Маріонда, розповів, що трагедія трапилася неподалік від його будинку. За його словами, через те, що сталося інші українські туристи знаходяться в шоковому стані.

“Про це посольство дізналося першим, але нас не повідомили. Це сталося ввечері, ми дізналися про це з місцевих новин. Спочатку в ЗМІ писали, що вони померли через алкоголь, але після стали говорити, що COVID-19. А місцеві українці просто в шоці. Ми дзвонили в посольство, мовляв, чому нас не повідомили, але вони не хочуть нам говорити. Але інформацію вони знають”, – розповів Родіон.

Також він додав, що місцеві говорять про можливість навмисного вбивства українців.

“Ще кажуть про можливість пограбування. Багатьох в’язнів в Індонезії відпустили з в’язниць, через це і відбуваються такі випадки. Місцеві косо дивляться на нас. Тут з іноземців тільки українці”, – поділився він.

Також Родіон зазначив, що зовсім недавно вже траплялися напади на українців – одну жінку побили і пограбували, а у іншої палицею вдарили дитину.

Читайте також  П’ять фраз, які видають хронічних брехунів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.