Жодних поблажок у мене не буде: новопризначений голова Івано-Франківської ОДА про боротьбу з корупцією

Незалежно від посад, зв’язків чи інших можливостей жодних “індульгенцій” для порушників закону не буде – переконує Віталій Федорів.

27 квітня на онлайн-брифінгу Віталій Федорів, якого 24 квітня президент України офіційно призначив головою Івано-Франківської ОДА, розповів, як боротиметься з корупцією в регіоні.

“Під час спілкування з главою держави я отримав ряд доручень по основних напрямках роботи. Насамперед – це боротьба з проявами корупції. Хочу відповідально заявити про чітку і однозначну позицію: категоричне несприйняття будь-яких корупційних проявів. Жодних поблажок у мене не буде”, – заявив Федорів.

Новий очільник Прикарпаття розповів про основні завдання для керівників районів, департаментів та управлінь Івано-Франківської ОДА.

“Хочу наголосити – жодних індульгенцій – незалежно від посад, зв’язків чи інших можливостей. Хто посміє порушити законодавство – буду вважати це викликом мені особисто. Тому звертаюся до всіх керівників – забезпечити безумовне виконання всіх законів про корупційні прояви, забезпечити відповідальне ставлення до державних ресурсів, бюджетних коштів, до державного і комунального майна”, – наголосив Федорів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.