Уже були здорові: у чотирьох українців коронавірус знайшли повторно

 

Четверо українців, які пролікувалися від коронавірусу та отримали негативні результати повторних тестів, знову виявились хворими на коронавірус.

 

Про це сповістив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Зазначається, що громадяни проходили лікування у медичному закладі впродовж трьох тижнів.

https://www.facebook.com/koval8/posts/266478588080724

Нагадаємо, цієї ночі у франківській лікарні помер житель Дем’янова, у якого підтвердили коронавірус. Чоловік раніше був пацієнтом Бурштинської лікарні.

Про це у щотижневому відеокоментарі повідомила міський голова Бурштина Роксолана Джура.

За її словами, чоловік помер у франківській лікарні. Наразі його тіло перебуває у морзі. Померлий лікувався у Бурштинській лікарні на початку квітня. За словами Джури, він поступив туди 6-7 числа.

На жаль, я хочу сьогодні повідомити, що цієї ночі помер один із пацієнтів нашої лікарні. Він поступив до нас на початку квітня, ще 6-7 числа. Це мешканець села Дем’янів. На сьогоднішній день йде лабораторний аналіз. Дивляться, чи основна хвороба була коронавірус чи вона спровокувала супутню, яка в тому віці, напевно, була визнана лікарями, чи лікувалася медиками певний період. Тіло померлого перебуває в морзі, додаткові моменти повідомлять медики згодом. Підкреслюють, що мешканець села Дем’янів цієї ночі помер в івано-франківській лікарні, – зазначила Джура.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.