Прикарпатських школярів кличуть похизуватися знаннями української мови й виграти навчання в університеті

В Івано-Франківську проведуть дистанційний конкурс з української мови для старшокласників.Про це інформує пресслужба облдержадміністрації.

“Проведення різноманітних конкурсів, наукових, творчих та спортивних, основною винагородою в яких є змога отримати грант на безкоштовне навчання в університеті, уже стало доброю традицією Університету Короля Данила. Через запровадження карантинних обмежень, було вирішено запланований конкурс з української мови для учнів 9-11 класів Фонду отця Івана Луцького провести дистанційно”, – повідомляють у виші.

За підсумками конкурсу переможці отримають гранти на навчання в УКД, грошову винагороду та цінні подарунки від університету. Такі конкурси дозволяють виявити та підтримати обдаровану учнівську молодь, створити умови для її творчого зростання, розвитку і реалізації здібностей талановитих учнів, а також надати їм допомогу у виборі професії.

Конкурс за напрямом «Українська мова» буде відбуватися у два етапи:

1 етап – написання есе за відповідними вимогами, які вказані нижче (виконані роботи потрібно надсилати на електронну пошту [email protected] до 26 квітня);

2 етап – тестування в онлайн-режимі 28 квітня (деталі будуть додатково надіслані кожному зареєстрованому учаснику).

Після завершення терміну реєстрації (19 квітня) координатори будуть особисто зв’язуватися з кожним учасником чи учасницею, які зареєструвалися для участі в конкурсі, та доводити до відома усі необхідні деталі.

До початку карантину Університет Короля Данила провів конкурси з наступних напрямів: право, математика, історія України.

Призовий фонд конкурсу за напрямом «Українська мова»:

– кожен учасник стане власником цінних подарунків від організатора та партнерів;

– 3 місце – частковий грант на навчання (оплата 30% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 500 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів;

– 2 місце – частковий грант на навчання (оплата 50% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1000 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів;

Читайте також  "Виплати після демобілізації": які компенсації та пільги можуть отримати військові

– 1 місце – грант на навчання (оплата 100% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1500 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів.

Щоб стати учасником конкурсу, необхідно подати заявку встановленого зразка до 19 квітня 2020 року на адресу: [email protected] або [email protected] з поміткою «На конкурс_Українська мова» та здійснити реєстрацію: https://forms.gle/7bbZme8XNah3z4AKA.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.