Вибух на Яворівському полігоні: стан одного із постраждалих військових вкрай важкий

Стан одного з військовослужбовців, які постраждали в результаті вибуху на Яворівському полігоні, вкрай важкий, він зараз знаходиться в кардіореанімації львівського військового госпіталю.Про це повідомив повідомив керівник Західного медіа-центру Міністерства оборони України (Львів) Олександр Поронюк.
Він зазначив, що військовослужбовець, в руках якого опинився вибухонебезпечний предмет, постраждав найбільше.
poligon_11d91
Ще у одного військового – поранення очей середньої тяжкості, він вже доставлений в центральний клінічний госпіталь в Києві. Третій постраждалий від вибуху військовослужбовець проходить лікування у львівському шпиталі, він отримав легкі поранення.

Поронюк також зазначив, що в рамках службового розслідування на полігоні знаходяться представники військової служби правопорядку Західного оперативного командування. Всі обставини події розслідуються.

Як писав «Вголос», гранатометчик 24-ї механізованої бригади після стрільб знайшов на тактичному полі невідомий предмет, який вибухнув у нього в руках. В результаті вибуху були поранені троє військовослужбовців.

У військовій частині проводять службове розслідування. Відомо, що контрактники знехтували елементарними заходами безпеки. За попередніми даними, боєць підняв залишки протитанкової керованої ракети.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.