У Франківську в ресторані затримали горе-забіяку, який вистрілив в відвідувача закладу.

У вихідні близько шостої години ранку на пульт Центру технічної охорони Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного ресторану, який знаходиться на вулиці Дудаєва, що в Івано-Франківську.

300_200_1471865652990909001471865652

Чергова пульту на місце події негайно направила наряд групи швидкого реагування роти поліції охорони.

 

Прибувши за даною адресою, правоохоронці увійшли до приміщення ресторану, де побачили, що група осіб вчинила між собою бійку. Невідомим було запропоновано припинити порушення громадського порядку, однак вони на вимоги поліцейських відреагували агресивно. Поліцейські, не гаючи ні хвилини, затримали горе-забіяк.

 

У 32-річного затриманого, місцевого жителя, під час поверхового огляду в барсетці виявили пістолет травматичної дії. Зі слів очевидців, даний громадянин перед приїздом групи реагування поліції охорони здійснив постріл в одного з відвідувачів даного ресторану.

 

На місце події негайно було викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міського відділу поліції та карету швидкої медичної допомоги. Затриманого було передано працівникам СОГ, а потерпілого каретою швидкої допомоги доставлено до міської клінічної лікарні.

 

Наразі затриманому доведеться не тільки оплатити пошкоджене під час бійки майно, а й відповісти перед законом за протиправні дії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.