Лікарка з Івано-Франківська пише картини, які зціляють

Полотна жінки, яка ніколи не вчилася малювати, вражають і художників, і майстрів йоги

Картини, які лікують. Лікар з Івано-Франківська пише унікальні полотна, аналогів яким немає в світі. “Даяті”, а саме так вона їх називає, здатні допомогти багатьом людям. І не тільки гармонізувати внутрішній стан. Якими ще неймовірними властивостями наділені картини, з’ясували новини “Сегодня”

Її невелика квартира в центрі Івано-Франківська схожа на галерею.

“У цих картинах є різні символи, знаки закодовані, вони мають певну колірну гамму, яка повинна сприяти і допомагати людям”, – говорить художниця Людмила Химейчук.

Ці полотна – унікальні. Автор називає їх “даяти”. Що в перекладі – “ті, що приносять добро”. Людмила пояснює, що це полотна для медитацій. Просто потрібно відчути, яка картина відповідає саме вам. А далі працювати або з нею, або з якимось окремим її елементом.

“Вона багато інтуїтивно бачить, що інші люди не бачать. І дійсно ці картини смислове навантаження несуть, яка призводить до певного ефекту”, – зазначає Юрій Сулик, майстер йоги.

Свою першу картину художниця побачила уві сні. Прокинувшись, жінка була впевнена – такий малюнок може допомогти її матері, яка саме в той період через глаукому стрімко втрачала зір. І крім традиційного лікування, господиня Поліна почала використовувати і картину дочки.

“Я так сиділа, дивилася на цю картину. Сиджу і так думаю про себе:” У мене здоровий очний нерв, у мене здорове очне дно”, – розповідає мама художниці.

Результати здивували навіть досвідчених медиків.

Лілія Розмаріца, лікар офтальмолог:

“Починаючи з 2015 року, у неї стабільні показники і гостроти зору, і поля зору, і досягнуто толерантне тиск”.

За фахом Людмила – лікар-дерматовенеролог. Кандидат медичних наук. Ніякого художньої освіти. Фото її робіт показуємо відомому художнику Михайлу Дейнезі. Художник вражений:

Читайте також  Без будь-якого суду: Українців хочуть позбавляти майна та землі - подробиці варварського закону

“Я подивився на ці роботи і ось серце наповнилося радістю, якимось щемливим почуттям. Можна так сказати, що вона була поцілована Богом”.

Людмила як медик застерігає, що її роботи є доповненням традиційного лікування, а аж ніяк не його альтернативою.

Нагадаємо, раніше новини “Сегодня” писали про те, як київський пенсіонер перетворив під’їзд в Версаль і на картини їдуть дивитися з усієї України. І хоча його полотна не зціляють, вони все одно гідні уваги.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.