Зеленський буде розлючений! В аеропорту трапилось немислиме, не стали перевіряти літак

В аеропорту “Бориспіль” не стали перевіряти літак, який прилетів з Риму, незважаючи на спалах коронавируса COVID-2019 в Італії.

Про це повідомила Іванна Будник на Facebook. За її словами, медичний контроль повинен був початися після приземлення.

“У нас був рейс з Риму. У літаку сказали – зараз буде медичний контроль, залишайтеся на місцях. Але через хвилину всіх випустили. Без всякого контролю… На отриманні багажу поруч був рейс з Мілана. А там реально паніка. Там карантин. Інші країни не приймають літаки і автобуси. У нас нікого не перевірили!” – заявила пасажирка.

Дівчина додала, що після прильоту до Італії всі проходили контроль через безконтактне вимірювання температури по інфрачервоному випромінюванню.

“Висновок один – для вірусу в Україні відкриті всі двері. Ми в дуже надійних руках нашої країни. Знаєте, що ми відчули? Злість. Ганьба від такої безвідповідальності. Сподіваюся на кількість випитого просеко і святу воду, якою покропимось вдома”, – зіронізувала вона.

Українці ж в коментарях під дописом дівчини зазначають, що Зеленський буде в шоці від цієї новини, і міністрів тепер точно нічого не врятує через таку безвідповідальність. Адже як було зазначено раніше, Зеленський і так був розлючений за ситуацію в Санжарах, де МОЗ – взагалі не справилось ні в інформаційному плані ні в підготовчому.

Здивування українців викликав також той факто, що саме глава ДПСУ Сергій Дейнеко заявив, що пасажири, які прибувають в аеропорти Бориспіль та Жуляни рейсами прямого авіасполучення з Італією, будуть проходити температурну перевірку через коронавірус.

За його словами, перевірку почнуть з вечора понеділка, 24 лютого.

«Нами прийнято рішення, і сьогодні з 20:00 години всі прямі рейси…всі пасажири, які прилітають на в’їзд в Україну, будуть проходити температурну перевірку…Я підкреслюю, це аеропорти Бориспіль та Жуляни. З інших аеропортів жодні регулярні рейси не виконуються», – сказав він.

Читайте також  Президент пішов на зустріч українцям і ухвалив указ! Від тепер батьки, які виховують 2 дітей мають право на пільги від держави

На даний момент Італія займає третє місце в світі за кількістю заражених коронавірусів після Китаю та Південної Кореї.

Через поширення коронавірусу місцева влада оголосила про закриття шкіл і університетів, скасовані меси, закривається міланськая опера Ла Скала.

Також влада регіону Венето достроково відмінила традиційний карнавал у Венеції.

Уряд Італії обмежив свободу пересування в тих регіонах на півночі країни, де виявлено випадки зараження коронавірусом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.