Пророцтва Ванги: чого нам чекати в 2018-му році

Світ очікують глобальні зміни.

Безліч пророкувань відомої провидиці Ванги збулися. Але ті пророцтва, які вона зробила перед смертю, до кінця так і не розшифрували. Але в її словах все ж зуміли відшукати підказки того, що чекає світ у 2018 році.

Зазначається, ясновидиця говорила, що Європа постраждає не тільки від воєн і хвороб. На її територію приземлиться якесь небесне тіло, яке впаде в воду і викличе катастрофічні повені. Через це частина територій піде під воду.

Провидиця говорила і про війну між Заходом та Сходом. Страшна війна зародиться в Сирії, і якщо та впаде, то світ чекає жахлива війна, із застосуванням хімічної зброї.

У 2018 році, за її словами, почнеться серйозна сутичка двох світових держав. Можливо, Росії та США. Крім того, сліпа провидиця говорила про настання часу чудес, коли науці стануть відомі секрети нематеріального світу, золото вийде назовні, а вода піде.

Провидиця говорила і про майбутні контакти з позаземними цивілізаціями, коли на землю прибудуть істоти з далеких світів, і про майбутні археологічні відкриття. Ці події повністю змінять уявлення людей про світовому устрої. Вчений знайдуть великий і дуже древнє місто.

Ванга часто вчила своїх нащадків, що за світ можна боротися не тільки зі зброєю в руках, а й з добром у серці. Вона бачила чорну мляву планету в майбутньому і закликала людство схаменутися, інакше це стане реальністю.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.