Коронавірус: в Італії кількість заражених перевищила 100 осіб, в Ірані – троє загиблих, Сеул оголосив найвищий рівень небезпеки

Нові випадки зараження коронавірусом Covid-19 зафіксовані в Італії та Ірані, а Південна Корея оголосила найвищий рівень небезпеки через поширення інфекції.

Кількість інфікованих коронавірусом в Італії перевищила 100 осіб, повідомляє Reuters з посиланням на заяву губернатора провінції Ломбардія Аттіліо Фонтани.

Італійська влада обмежила свободу пересування в 11 муніципалітетах країни через зростання кількості заражених.

МОЗ Ірану повідомив про 15 нових випадків зараження коронавірусом, зокрема трьох жертв, передає Mehr.

Південна Корея підняла до найвищого рівень біологічної небезпеки через поширення коронавірусу, повідомляє Yonhap. Загальна кількість підтверджених випадків зараження досягла 602. П’ятеро людей загинули.

В Україні випадків коронавірусу не зафіксовано. Двоє українських громадян — членів екіпажу були заражені на круїзному лайнері Diamond Princess біля берегів Японії. Їх стан оцінювався як стабільний.

На карантині в санаторії Нових Санжарів у Полтавській області перебувають 48 українців і 29 іноземців, евакуйованих з Китаю, де вперше було виявлено спалах нового коронавірусу.

Їх розміщення в селищі супроводжувалося протестами і заворушеннями, під час яких затримано більше 20 осіб.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.