Зеленський призначив Віталія Федоріва т. в. о. голови ІФ ОДА

Заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталія Федоріва призначено на посаду тимчасово виконувача обов’язків голови цієї самої обладміністрації.

Відповідний указ №44/2020 від 10 лютого за підписом президента України Володимира Зеленського розміщено на офіційному сайті глави держави.

“Тимчасово покласти виконання обов’язків голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації на Федоріва Віталія Васильовича”, – йдеться в тексті документа.

За даними місцевих ЗМІ, Федорів приступив до виконання обов’язків голови обладміністрації ще 22 січня, коли на той час голова обладміністрації Денис Шмигаль відбув у відрядження до Києва в очікуванні призначення на нову посаду.

Федорів, 1977 р. н., обіймав різні посади в Івано-Франківській обладміністрації з 2001 року, а заступником голови обладміністрації став у листопаді 2018 року.

Як повідомлялося, 4 лютого Верховна Рада звільнила Шмигаля з посади голови Івано-Франківської обладміністрації і призначила його віце-прем’єр-міністром – міністром розвитку громад та територій. Він замінив на посаді Олену Бабак, яка написала заяву на звільнення за власним бажанням.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.