У всіх районах Прикарпаття створять комісії, щоби оцінити наслідки стихії

Сьогодні під час наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, яку провів заступник голови облдержадміністрації Віталій Федорів, проаналізували ситуацію, яка склалася в області у зв’язку з погіршенням погодних умов.

Перший заступник голови Марія Савка доповіла, що 10 лютого внаслідок посилення вітру до 28-35 м/с в області повністю знеструмлено 23 ЛЕП, без електропостачання 31 населений пункт повністю та 35 – частково. В окремих населених пунктах Богородчанського, Рожнятівського, Надвірнянського, Долинського, Косівського районів, Яремчанської міської ради пошкоджені покрівлі у школах, дитячих садках, медичних амбулаторіях, житлових будинках. Над ліквідацією наслідків працюють аварійні бригади РЕМ та мобільні оперативні групи надзвичайників.

Віталій Федорів доручив головам РДА створити на місцях комісії з оцінки наслідків стихії та організувати постійну роботу штабів з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а координувати роботу доручив Марії Савці.

«Всі служби мають бути в повній готовності, щоби у разі потреби надати кваліфіковану допомогу», – наголосив посадовець.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.