Анонімно, але відверто: Закарпатка розповіла про досвід у фільмах для дорослих

Дівчина погодилася на відверту розмову з редакцією Mukachevo.net лише у разі анонімності.

Саме запит «порнографія» є найчастішим серед українців у пошуковику «гугл». Так, щорічно цей запит набирає популярності і досягає до 20 млн раз за рік.

В Україні порнографія заборонена Законом України, а саме її виготовлення та продаж. Проте закарпатки, які насмілилися на відверті зйомки, шукають роботу порноакторки закордоном.

Історія дівчини із Закарпаття доволі не проста. Ще на початку розмови вона сказала, що своїм минулим не пишається. Розповість все з середини, але на правах анонімності.

Декілька років назад вимушена була поїхати на заробітки до Чехії. Там дівчина познайомилася зі своїм хлопцем. Робили на заводах і часто змінювали роботу, адже завжди шукали кращі умови.

Про можливість заробити на дорослому кіно дізналися від знайомих. «Взагалі у Чехії оголошення такого роду можна знайти просто на відповідних дошках автовокзалу чи газеті», – зізнається вона.

Чехія одна із лідерів у порнографічному видавництві. У цьому бізнесі пропонують «легкі» гроші, адже тижневу зарплату на заводі можна заробити за дві години.

— Ми знайшли таку пропозицію в інтернеті, зателефонували, а далі відправили своє портфоліо, яке складалося із анкет та фотографій», – додає героїня матеріалу, – розповіла Mukachevo.net закарпатка.

Довго відповіді не очікували. Компанія одразу ж зв’язалася з дівчиною і запропонувала пройти оплачуваний кастинг. «Я пояснила, що буду із хлопцем і ми б хотіли знятися разом», – заявила дівчина. На що агенти з компанії погодилися.

«Це не може нагадувати звичайний інтимний акт, адже у маленькій кімнаті нас було дуже багато. Мій хлопець довго не міг налаштуватися, а ще тобі завжди кажуть як ставати і куди дивитися», – продовжує починаюча акторка.

Читайте також  Зеленський в шоці! Янукович приголомшив українців витівкою під час обстрілу

Загалом на зйомку було витрачено трохи більше години. Далі можна було вдягатися і чекати результату. Коли вийшов агент, то почав розповідати нам про подальшу співпрацю.

«Ось тут я аж заклякла. Мені запропонували контракт із прайс-листом і там були такі речі, які я не планувала б робити ніколи в житті. Тобто, аби заробити добре, то треба було виконувати замовлення від інших компаній і з їхніми умовами», – ділиться дівчина.

«Аби розуміти, то мого хлопця взагалі не було у контракті, хоча ми із самого початку казали, що готові працювати лише разом», – підсумувала закарпатка.

Агенти пояснили, що робота із одним сексуальним партнером не цікавить наразі подібні організації. Ніби то глядач це сприймає не так. Відеоролики втрачають цікавість і інтерес.

Для того, аби нормально заробити, треба робити «брудні речі». І чим вони брудніше, то краще. У підсумку нас ця пропозиція не влаштувала. Тоді ж ми отримали 350 Євро на двох.

«Я не жалкую про свій досвід і можу сказати усім, що «легких» грошей не буває. Також мені здається, що йти у порноіндустрію може людина у якої залізні нерви і витривалість, адже мені вистачило і тієї години», – завершила розповідь дівчина.

Сьогодні дівчина живе за кордоном і працює на звичній роботі для середньостатистичного європейця. Заручилася зі своїм хлопцем і планують створити міцну та надійну родину. А своє бажання заробити “легкі гроші” вважають невдалим досвідом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.