У лікарні злодійка обікрала дівчину, яку підпалив батько

Нагадаємо, 16-річна дівчина отримала численні опіки, коли її батько намагався підпалити сім’ю. Волонтери та небайдужі громадяни одразу розпочали збір коштів для порятунку потерпілої. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

26 січня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку грошей з палати медичного закладу. На місці злочину слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції встановила, що у 16-річної пацієнтки лікарні викрадено 14 тисяч гривень.

Під час першочергових слідчо-розшукових дій поліцейські відпрацьовували три версії скоєння вказаного злочину. Для з’ясування обставин крадіжки та встановлення особи зловмисника, правоохоронці опитали велику кількість персоналу, пацієнтів і відвідувачів медичного закладу.

Того ж дня, співробітники поліції з’ясували, що до злочину може бути причетною 19-річна мешканка Глибоцького району, яка раніше перебувала з потерпілою в одній палаті. Поліцейські розшукали дівчину та опитали її. Під час спілкування з правоохоронцями вона зізналася у скоєнні крадіжки і погодилася відшкодувати завдані збитки.

Слідчі оголосили зловмисниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушниця повернула потерпілій більшу частину викрадених грошей і зобов’язалася найближчим часом віддати решту суми.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.