“Це неправда!”: Остапчук прокоментував скандальне інтерв’ю колишньої дружини про численні зради. “Я її розумію”

Телеведучий Володимир Остапчук, який прокоментував скандальне інтерв’ю ексдружини, вперше розповів про причину розлучення з Оленою, йдеться у “Світському житті”.

Так, шоумен поділився, що вони з Оленою зрозуміли, що їхнє сімейне життя йде шкереберть, коли почали дуже сильно сваритися.

“Найстрашніше у цій ситуації те, що ми почали це робити перед нашими дітьми. Краще залишатися дорослими і люблячими батьками, ніж травмувати психіку маленьких дітей. Я не виносив цю історію виключно через те, щоб убезпечити якраз дітей.

Колишня дружина Володимира Олена Войченко в одному з інтерв’ю розповіла, що реальною причиною розлучення були численні зради чоловіка. Втім, Остапчук запевнив, що це брехня.

“Це неправда. Я, до речі, знаю чому Олена вирішила дати це інтерв’ю і саме в такому ключі. Я її навіть розумію. У ній зараз говорять емоції, образа, тому що ми з 17 років разом і зараз, останні п’ять місяців, вона, мабуть, не може звикнути до нового статусу. Але насправді не потрібно тут шукати якусь сенсацію, шокову інформацію, починати мене одружувати з усіма партнерками на “Танцях”. Ми десятки разів намагалися склеїти цей шлюб, але склеїти можна горщик, а коли попіл – ти вже ніколи його не склеїш”, – поділився знаменитість.

На запитання чи Остапчук хоч раз зраджував дружину він твердо відповів, що ні. Також Володимир додав, що сумує і завжди буде з вдячністю згадувати всі прекрасні емоції, які він прожив з Оленою, тому що їх було багато.

“Але був момент, коли ми зрозуміли, що це вже кінець. Ми поїхали в липні до моєї сестри в Данію, а для неї це вже другий шлюб. Вона живе з чоловіком данцем, у них прекрасні діти, двоє синів. І ми побачили їхню родину, як вони спілкуються між собою, які у них теплі стосунки після 10 років. Ми не змогли створити таку сім’ю, у нас ніколи не вийде такої гарної сім’ї про яку кожен мріє. І це був той момент в липні, коли була невідворотна ситуація”, – розповів Остапчук.

Читайте також  Водіїв таксі зобов'яжуть ставити касові апарати в авто?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.