Друге весілля без розлучення: в Україні вводять повторне одруження

Українцям «дозволили» зіграти друге весілля без попереднього розлучення. Нововведення стосується ювілейного весілля з нагоди його річниці. Відповідну послугу вводить Мін’юст. Про це повідомили в прес-службі міністерства.

Тепер усім, хто захоче повторити церемонію одруження, можна буде звернутися в РАЦС без попереднього розлучення. У Мін’юсті вважають, що ювілейні одруження допоможуть зміцнити шлюб українців.

“Проживши дружно і щасливо зі своїм обранцем 25, а може і 50 років, ви отримаєте можливість повторити обряд і нагадати собі про найщасливіший день вашого життя. Ви знову зможете сказати” так “своїй другій половинці і відчути ті незабутні емоції.

Відсвяткувати ювілей шлюбу можна, замовивши в будь-якому РАЦСі країни повторну церемонію одруження”, – розповіла начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубіковська.

Послугу зможуть замовити як “молодята”, так і їх рідні або друзі в якості сюрпризу. Під час церемонії “молодятам” навіть вручатимуть свідоцтво про шлюб, правда з позначкою “повторно”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.