На Запоріжжі в ДТП загинула людина, троє в лікарні

У Мелітополі Запорізької області внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів четверо осіб отримали тілесні ушкодження. Водій одного транспортного засобу помер у лікарні. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Запорізької області.

“2 лютого близько 5:00 водій автомобіля Nissan, на перехресті проспекту Богдана Хмельницького та вулиці Гетьмана Сагайдачного у Мелітополі, перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора, не надав перевагу в русі автомобілю Volkswagen та скоїв з ним зіткнення. Внаслідок аварії четверо мешканців Мелітополя отримали тілесні ушкодження, їх доставлено до лікарні. Водій одного транспортного засобу помер в медичному закладі”, – йдеться в повідомленні.

Також на даний час вирішується питання щодо затримання водія автомобіля Nissan в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

“За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває досудове розслідування”, – зазначається в повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.