Поліцейські Івано-Франківщини розшукали водія, який вчинив ДТП та з місця події втік

Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, 10 січня, близько 21 години 30 хвилин на Долинщині.

На лінію “102” надійшло повідомлення про те, що в Долинську ЦРЛ доставлено 22-річного хлопця у важкому стані. Потерпілого без свідомості на узбіччі побачив водій, який їхав автодорогою в селі Новоселиця, інформує Фіртка.

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчі Долинського відділу поліції та працівники карного розшуку ГУНП в області.

Правоохоронці встановили, що невідомий водій, керуючи автомобілем допустив наїзд на пішохода, мешканця Долини. Водій після зіткнення з місця події втік.

У результаті спільних зусиль та в ході проведених пошукових заходів, правоохоронцям вдалося оперативно за “гарячими слідами” встановити особу водія-втікача, причетного до ДТП та розшукати автомобіль і встановити місце перебування порушника. Ним виявився 44-річний місцевий мешканець.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

На даний час вирішується питання про його затримання в порядку статті 208 КПК України.

Наразі слідчі з’ясовують всі обставини події.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.