Житель Снятина, який вкрав віскі у супермаркеті, отримав майже 4 роки тюрми

Снятинський районний суд виніс вирок прикарпатцю, який крав алкогольні напої у супермаркеті м.Снятина.

 

Обвинувачений вже мав судимість за крадіжку за вироком Івано-Франківського міського суду, пишуть Версії з посиланням на Галичину.

27 квітня 2021 у супермаркеті за адресою вул. Шевченка,97 у м.Снятині із виставкових стелажів магазину взяв одну пляшку віскі, помістив її під свій верхній одяг та пройшов повз касу магазину, не здійснюючи оплати за вказаний алкогольний напій, та із ним покинув приміщення магазину. Таким чином, завдав шкоду магазину на суму 277 гривень.

29 квітня 2021 року у цьому ж магазині викрав ще одну пляшку віскі, яку виніс під верхнім одягом. Таким чином, завдав шкоду магазину на суму 277 гривень.

29 квітня 2021 року обвинувачений знову прийшов у цей же магазин і намагався винести ще одну пляшку віскі, але цього разу був спійманий охороною.

Обвинувачений у судовому засіданні вину визнав. Пояснив, що перебуваючи в супермаркеті, із виставкових стелажів магазину викрав пляшку віскі, яку сховав у кишеню куртки. Через декілька днів, перебуваючи у цьому ж самому магазині, знову викрав пляшку віскі, сховавши її під свій верхній одяг та не здійснюючи оплати покинув приміщення магазину. Коли втретє мав намір викрасти алкогольний напій був затриманий із пляшкою віскі на виході працівниками охорони вказаного магазину. Щиро кається у вчиненому.

Суд визнав чоловіка винним. На підставі ч.1 ст. 71 КК України шляхом часткового складання невідбутої частини за вироком Івано-Франківського міського суду від 09 серпня 2021 року, призначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 3 (три) роки 8 (вісім) місяців.

Вирок виніс суддя Михайло Калиновський.

 

Читайте також  “Сніданок для дітей з живими хрoбaками”: чернівецький супермаркет потрапив в скандал

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.