Чому чоловіки зраджують дружинам: єдина головна причина

Чоловіки – дуже вразливі і ніжні створіння!

dadc22ae8816d2d7d7f93fb9f343b99c

Відомий американський вчений, психотерапевт Гері Ньюман встановив чітку причину всіх зрад чоловіків. Вона полягає не в статевому  потязі до гарних жінок, бажанні самоствердитися чи у відсутності сексуального задоволення з дружиною. Причина криється у психології і моральному стані чоловіків.

64062268

Виявляється, вони обирають інших жінок, аби емоційно розрядитися! І це, на хвилиночку, причина  40% зрад. Як встановив вчений, чоловіки набагато вразливіші, ніж прийнято вважати. Вони дуже страждають від морально-психологічного пресингу з боку дружини, від відсутності похвали і захоплення ними. Чоловіки дуже потребують уваги жінок, аби почуватися більш впевнено і комфортно. В багатьох сім’ях це втрачається з плином часу. Саме тоді і виникають походи «наліво». Виявляється, вони шукають навіть не сексу, а уваги, компліментів і слів захоплення!

prichiny-izmeny-muzha-zhene

До всього, Ньюман встановив цікаву закономірність. Чоловіки-зрадники обирають собі в коханки жінок, які дуже поступаються вродою їхнім дружинам. Все для того, аби поруч з такою жінкою почуватися просто Аполлоном, аби така жінка цінувала його більше. Також плюсом такого зв’язку є те, що такі негарні жінки можуть вислухати, похвалити і пожаліти чоловіка.

ismena

До речі, чоловіки знаходять собі коханок в 90% випадків на роботі. Це дуже легко потім приховувати від дружини, списуючи все на ділові і «партнерські» зустрічі і переговори.

Дорогі жінки, жалійте своїх мужніх чоловіків – вони такі вразливі! 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.