На Прикарпатті батько “заспокоїв” маленьку дочку до черепно-мозкової травми

Галицький районний суд Івано-Франківської області розглянув справу про побиття батьком малолітньої доньки.

За інформацією Єдиного реєстру судових рішень, інцидент трапився у квітня цього року в селі Залуква Галицького району.

Naruchniki-zlochin-aresht-7006-890x395

Як вдалося з’ясувати під час судового розгляду, обвинувачений на передодні правопорушення весь день допомагав сусіду по господарству, а ввечері обоє влаштували застілля. Пізніше до чоловіків приєдналися їхні дружини.

Під час застілля дружина обвинуваченого почула, що з їхнього будинку чути плач дітей – сім’я виховує двох п’ятимісячних двійнят. Жінка вийшла з-за столу і пішла заколисувати дитину. Будучи в стані алкогольного сп’яніння матір не змогла покласти дитину, однак упустила в ліжечко, а сама впала на підлогу.

Побачивши це чоловік жінки зчинив сварку. Від криків подружжя прокинулася інша донька з двійнят і почала плакати. Щоб “заспокоїти” дитину, чоловік підійшов до неї та наніс їй удар долонею в правий бік обличчя. Чим спричинив дитині закриту черепно-мозкову травму з забоєм головного мозку легкого ступеня і синцями в ділянці правої щоки та правої скроневої ділянки.

Зважаючи на те, що чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності суд засудив чоловіка до трьох місяців позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.