В Івано-Франківську на день введуть особливий стан: відомі причини

В Івано-Франківську упродовж 25-26 листопада відбудуться антитерористичні навчання, через які можливе тимчасове запровадження особливого режиму.

Про це повідомляє Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

Повідомляється, що тренування відбудуться в обласному центрі в умовах максимально наближених до реальних з використанням спеціальної техніки та озброєння. У навчаннях візьмуть участь підрозділи Національної поліції, Національної гвардії, Збройних сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

У поліції повідомили, що під час заходів можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів.

Управління СБУ в Івано-Франківській області звернулося до громадян з проханням зберігати спокій, із розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.