Три основні тренди 2020 року: мають бути в кожної модниці

ТОП-3 must have.


Усім відомо, що жінці завжди нічого надіти, навіть якщо її шафа вже не закривається. Одвічне питання: що до чого пасує і як мати бездоганний вигляд. Однак не все так складно, як може здатися на перший погляд. Достатньо мати в гардеробі кілька модних, правильно дібраних речей — і шикарний образ вам гарантовано.

Купуючи одяг, краще витратити гроші на якісну і стильну річ, ніж у гонитві за знижками придбати гору того, що вам не пасує. Ці 3 елементи одягу повинна мати у своєму гардеробі кожна жінка. Дотримуючись кількох простих правил, ви назавжди позбудетеся проблеми під назвою «не маю що вдягнути».

№1 — чорне плаття

Ще Коко Шанель говорила, що кожна жінка повинна мати в гардеробі маленьке чорне плаття. І вона була абсолютно права. Краще вибрати середньої довжини (до середини стегна), вільного крою, не приталену сукню. З нею ви можете створювати всілякі луки.

Вона чудово поєднується як із туфлями на підборах, так і зі стильними кедами чи масивними черевиками. Доповнить образ жакет, піджак або джинсова куртка. Головне — взуття за стилем має відповідати верхньому одягу.

Як аксесуар можна використати улюблену сумку, а в поєднанні з черевиками чи кедами можна сміливо брати невеликий рюкзачок.

№2 — брючний костюм

Такий костюм — річ універсальна. Прямі брюки, злегка приталений піджак або жакет, довгий рукав. Для теплої пори року можна придбати брючний костюм з коротким рукавом із легкої тканини. Вирушаючи на роботу в офіс чи на ділову зустріч, поєднуйте його з білою сорочкою і взуттям на невисоких підборах. Для прогулянок містом або походу з друзями в кафе до брючного костюму чудово підійдуть футболка і зручне взуття без підборів або балетки.

Читайте також  Заражений чоловік облизував автомат для квитків і поручні у метро "для поширення коронавірусу"

№3 — біла блуза або сорочка

Залежно від того, якому стилю ви надаєте перевагу, варто обзавестися блузкою або сорочкою світлих тонів. Біла — варіант на всі випадки життя. У майбутньому сезоні в тренді сорочки вільного силуету, а також блузи на запах. Обидва елементи одягу чудово пасують до брюк, джинсів і будь-якого фасону спідниць. Ця річ також буде незамінною в комплекті з брючним костюмом.

Що з названого вже є частиною вашого гардеробу?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.