Гороскоп на 2020 рік для кожного знака Зодіаку: Наступний рік для когось принесе труднощі і випробування, а для інших – нове кохання

2020 рік обіцяє пройти спокійно, без шoкуючих змін і гучних астрологічних подій. Вплив Юпітера і Сатурна – єдиний важливий момент, налаштувавшись на який можна буде зануритися в атмосферу оптимізму. Астрологи радять згадати про свої духовні орієнтири, навести лад у думках і в житті. Для чого? Юпітер – планета розширення, здатна збільшувати все, на що впливає: і хороше, і погане.

Тому прагнення вишукувати недоліки і причини невдачі зіграє злий жарт. Краще зосередитися на хорошому, і тоді його обов’язково стане більше. Кожному 2020 рік обіцяє щось своє, і не зайвим буде дізнатися, що саме.

Овен

У 2020 році Овнів може переслідувати почуття незавершеності: більшу частину часу доведеться боротися за свої мрії, проте кінця і краю цим складним боям видно не буде. Овнам не завадить стати більш гнучкими, м’якими і поступливими, якщо хочеться досягти видатних результатів.

Рік пройде в режимі багатозадачності, коли доведеться вирішувати відразу кілька справ в різних сферах життя. Головна порада астрологів – не втрачати завзятість. Якщо Овни доведуть до кінця хоча б одну мету, то й інших досягти буде набагато простіше.

Телець

Цілеспрямованість, відповідальність і практицизм – три стовпи, на які варто спиратися Тельцям в цьому році. Так, доведеться зрадити багатьом звичкам, відмовитися від деяких задоволень і розваг, але якщо вдасться переламати себе і вистояти, то Всесвіт не пошкодує подарунків. Більш того, будь-які амбітні проекти, розпочаті в 2020 році, будуть приносити Тельцям гроші ще багато років.

Близнюки

У 2020 році в життя Близнюків почнуть приходити нові люди з добрими намірами. Не потрібно відразу відкривати своє серце, але варто придивитися: у найближчі місяці в оточенні з’явиться той, хто змінить життя. Не зашкодить різноманітність, і в силах кожного Близнюка зробити так, щоб вона принесло користь. Нові захоплення, спонтанні рішення, зміна роботи, подорожі – все це не погіршить стан справ, а навпаки, підніме на новий рівень життя. Експерти радять взяти все в свої руки і не боятися змін.

Читайте також  Веселий гороскоп: як знаки Зодіаку поводяться напідпитку

Рак

Ракам в 2020 році посміхнуться самі зірки. Єдине, про що попереджають астрологи: плисти за течією можна тоді, коли будуть улагоджені всі основні питання. Особливо це стосується розстановки сил на любовному фронті і в кар’єрі. Можна довіритися планетам-покровителям: вони будуть постійно підштовхувати Раків до вдалих можливостей, і багато у них вийде.

Лев

Левам астрологи рекомендують не боятися ініціативи. Це актуально для будь-яких рішень, починаючи від особистих відносин і закінчуючи плануванням на майбутнє. Не варто боятися дивитися далеко вперед, але при цьому потрібно пам’ятати, що чекає завтра. Забуті і відстрочені справи – ворог Левів в новому році. Навіть якщо буде здаватися, що сил більше немає, потрібно йти вперед. Тільки тоді господиня року допоможе, дасть сил і направить на щастя.

Діва

Дівам в 2020 році допоможуть всіе кращі риси: це і вміння планувати, і розвинена інтуїція, і обачність. Окремо варто згадати дар передбачення: він стане в нагоді в кар’єрі. Якщо вийде тверезо оцінити ситуацію, прислухатися до внутрішнього голосу, помітити шанси, то до ніг Дів впадуть будь-які можливості. Головне – не затягувати з прийняттям рішень, інакше є ризик впасти в депресію і втратити віру в себе.

Терези

Рік Жовтої Свині перевіряв Терезів на міцність, зате в 2020 році вони зможуть привернути главу і насолодитися моментом. У житті Терезів буде досить удачі, щастя, любові, тому можна неспішно планувати майбутнє і повільно просуватися від однієї мети до іншої. Аналітичні здібності і розвинена інтуїція виведуть Терезів на правильний шлях. Користуючись ними, вони зможуть добитися прихильності зірок.

Скорпіон

Складно уявити більш дисгармонійний союз, ніж Скорпіон і Щур, тому для представників цього Знака 2020 рік може виявитися непростим. Астрологи категорично не рекомендують проявляти норовистість і нелагідність, інакше господиня року підкине проблем.

Читайте також  Страсті по “Століттю Якова”, або якого кіно нам бракує?

Важливо пам’ятати, що Щур досить хитра і підступна тварина, так що небезпечно вірити лестощів або піддаватися на провокації всупереч здоровому глузду. Скорпіонам важливо триматися на відстані від негативу і заряджатися тільки творчою енергією, тоді цей рік пройде цілком благополучно.

Стрілець

Гороскоп на 2020 рік обіцяє Стрільцям ситуації вибору. Доведеться розбиратися в глобальних проблемах і шукати нетривіальні виходи зі складних ситуацій. Щур змусить відмовитися від комфорту, звичного розпорядку життя, схем, що працюють і усталених звичок. Але важливо те, що в підсумку вибір призведе до успіху, оскільки покровителька року явно налаштована на допомогу.

Козеріг

У 2020 році Козероги можуть дізнатися, що таке зрада і обман. І хоча вони не належать до найслабкіших Знаків Зодіаку, ця ситуація на деякий час виб’є ґрунт з-під ніг. Повернутися в колію допоможе новий досвід, тому краще, що можуть зробити Козероги у відповідь на невдачі, – це спробувати щось нове.

Є і добрі новини: в сфері любові проглядається повна ідилія, а значить, загpрозу потрібно чекати з боку недоброзичливців. Озброївшись черговою усмішкою, ввічливістю і пильністю, Козероги забезпечать собі захист і удачу на весь рік.

Водолій

Астрологи попереджають Водоліїв: 2020 рік може зіштовхнути вас з низкою непередбачених ситуацій. Покровителька року буде чинити перешкоди, влаштовувати перевірки на міцність, плутати плани і думки.

Бажано частіше звертатися до прихованиx талантів і здібностей. Уміння фокусуватися на хорошому знадобиться в роботі, здатність відстояти свою точку зору – в любові, а творче мислення – в справах. Найголовніше – не занурюватися в негативні емоції: будь-які проблеми будуть легко вирішувані, якщо зберігати нейтралітет.

Риби

Перед Рибами відкриються досить широкі перспективи. Слід пам’ятати про те, що саме в 2020 році ви оберете шлях, по якому доведеться йти наступні кілька років, а то і більше. Тому якщо Риби ще не знайшли своє призначення, то його час знайти. Щур любить ризик і азарт, і якщо зіграти за його правилами, то результат перевершить всі очікування. Але пріоритет доведеться віддати чомусь одному, так що спокійний і звичний рух за течією краще залишити для інших.

Читайте також  Вивчати історію тепер можна завдяки комп’ютерній грі

РЕКЛАМА:

Джерело.