Сім’я із немовлям отруїлася алкоголем, чоловік помер (відео)

11 листопада на Ківерцівщині місцевий фермер не застав на роботі двох своїх працівників, а оскільки додзвонитися не зміг, то відправив за ними додому. Та прибувши на місце, люди застали сумну картину – посеред помешкання без свідомості лежав чоловік та дружина, біля них немовля – теж непритомне.

45-річний чоловік згодом помер у лікарні, за життя його дружини та 7-місячного малюка борються медики.

Попередньо відомо, що чоловік ходив по гриби, у лісі знайшов пляшку з рідиною, схожою на вино, приніс до дому та розпив із дружиною, – повідомляє ТСН.

Нагадаємо, непритомних чоловіка і дружину односельці знайшли 11 листопада в будинку на території ферми, де вони жили і працювали, коло них лежав 7-місячний малюк. Усіх трьох забрали у лікарню, у дитини отруєння не виявили.

Що за рідину випило подружжя, достеменно невідомо. Коли їх знайшли, в хаті на столі було чимало страв, зокрема і консервовані гриби.

У поліції справу кваліфікують, як нещасний випадок.

Зі слів матері потерпілої Галини Хоніної, подружжя ходило по гриби, у лісі знайшли якесь вино, спробували, а то, виявилася, отрута.

Завідувач відділення детоксикації Луцької міської лікарні Ігор Гордійчук розповів, що стан жінки покращився, вона зараз у свідомості. Діагноз – отруєння невідомою речовиною важкого ступеня.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.