Найпопулярніша мама Європи Стефанія зізналася, чим її шокував син

Мама фронтмена гурту Kalush Orchestra Олега Псюка, якій він присвятив переможну пісню для Євробачення-2022, Стефанія зізналася, що була шокована тим, як син прославив її на весь світ.

За словами жінки, коли Олег почав писати реп та одягатися відповідно, вона казала, що так ходять бомжі.

“Коли Олег почав писати той реп і ходити у таких штанах, для мене був шок. Я казала, що так ходять бомжі. Не зрозуміло мені: мале, худе, ще й кашляє, а штани на 10 розмірів більші”, — розповіла Стефанія в інтерв’ю ТСН.

Втім вона все ж змирилася, що Олег не став серйозним комп’ютерником, а подався у легковажний шоу-бізнес. Зіркова мама стала справжньою прихильницею творчості свого сина, хоча досі не готова до публічності, інформує сайт “Оbozrevatel”.

“Мені напевно під чорною панамою треба ходити, а Олег під рожевою, щоб нас не впізнавали. Ну реально! Пішла на базар, жінка: “О, Стефанія — зіркова мама. Можна сфотографуватися?”. Та можна, але це якби з моїм сином, розумію. А нащо вам мене?” — ділиться жінка.

Свого часу Стефанія працювала на хімзаводі в Калуші, потім вела власний бізнес, а зараз працює продавчинею в магазині. Вона також хотіла зробити сину сюрприз та без попередження приїхати на фінал Євробачення-2022 у Турин, Італію, втім не змогла через стан здоров’я.

Нагадаємо, український реп-гурт Kalush Orchestra виграв міжнародний музичний конкурс Євробачення-2022, який проходив у Турині (Італія). Сумарно представники України набрали 631 бал (результат складається з оцінок журі та голосів телеглядачів). При цьому глядачі віддали колективу рекордні 439 балів.

Олег Псюк дав першу пресконференцію після виграшу, під час якої подякував за підтримку України та наголосив, що будь-яка перемога зараз важлива. Репер також зазначив, що українська культура перебуває під загрозою, як і сама країна, через війну, розв’язану Росією.

Читайте також  “Збирали черв’ячків на городі. Принесемо жменю мамі, а вона їх смажить”

Пісня “Stefania”, як відомо, присвячена мамі фронтмена колективу Олега Псюка.

Пісня стала приємним сюрпризом для мами. Стефанія Псюк побачила у коментарях фразу: «Де знайти Стефанію?», з якої зрозуміла, що пісня присвячена їй. Врешті, композицію жінка почула зі сцени. Пісня мамі дуже припала до душі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.