Ідеї “руSSкава міра” вже не працюють. “Ісламо-бандерівці” новий креатив Крємля?

“Кремль планує залучити “креативні” технології: “ісламо-бандерівці” – це заготовка на випадок провалу спектаклю «Майдан»”, – аналіз ймовірних провокацій здійснив портал “Хвиля.net”.

Кремль незадоволений виборами в Україні – число шанувальників «русскоґо міра» скорочується. Процес закономірний. Навіть нафталінові камуністи, які думками ще в СРСР, починають розуміти – російський вуглеводневий націонал-соціалізм вичерпав свій ресурс. Захід злазить з його «голки», не хоче годувати Росію і попереду у неї карткова система. Кримчанам також вже очевидно, – запис у «русскій мір» не приносить дивідендів.

Кремль розуміє: він в цейтноті, а Україна тікає, і викачувати ресурси із неї після асоціації з ЄС буде нереально. Це джерело данини закриється з 1 січня, а роки за два з України видворять і московський капітал. Тоді в економіці розподілу «русскоґо міра» настануть повні «дрова». Тому Кремль прагне утримати Україну під своїм управлінням будь-яким способом.

Способів два: зірвати асоціацію в ЄС, і посадити в Україні промосковський уряд. Кремлю потрібна «Українська мрія», оскільки «Український вибір» Медведчука здох, а на Грецію, єдину країну, де ще не ратифікували асоціацію ЄС – Україна, надій мало, – Брюссель Ципраса дотисне.

Звідси два завдання: провалити в Раді прийняття законів по асоціації і створити для ЄС картинку політичної нестабільності в Києві. Це план-мінімум. Максимум – уряд «Української мрії».

Частина таких законів для отримання Шенгену повинна була бути прийнята 5 листопада, але через відсутність кворуму Гройсман їх на голосування не ставив. Призначив на 10 листопада, але через «люстрації пляшкою» Кужель «Батьківщина» 6 листопада пішла з залу в істериці. Шенгенські візи тепер залежать від настрою Тимошенко. Біографія 62-річної Кужель в «Вікіпедії» вражає – штаб Януковича в 2004 році, Тігіпко, Богословська, Черновецький і це тільки на «Вікіпедії». Тимошенко, зрозуміло, за люстрацію скрізь, але «Вікіпедію» не читає. Зате знає, як включити «динамо», і вимагає від Тетерука відмовитися від мандата депутата, інакше ніяких шенгенів та ЄС, – в Кремлі потирають руки.

Читайте також  Вивела на чисту воду: “оскаженілий” Порошенко проговорився скандальній журналістці про “список смертників-47”

Але це «розминка». Після 20 листопада Кремль включить на повну план-максимум “Української мрії”. Після виборів Кремль переконався: екс-регіонали для «мрії» не придатні, і знайшов дівчину своєї мрії в Тимошенко. У неї – коса, рейтинг, партія й інші достоїнства. Вона знайшла в Кремлі те, що потрібно дівчині з характером – гроші і зв’язки. Дві мрії сплелися в «роман» – ми тебе в президенти, ти ні кроку в ЄС, знімеш блокаду Криму, відновиш зв’язки з РФ і, посилаючись на дівочу пам’ять, забудеш про окуповані території. Шлюб з розрахунку, – а куди діватися дівчині зі стабільно невисоким рейтингом і переважаючими його амбіціями? Інакше – до пенсії сидіти першій леді в «Батьківщині», і так і не стати президентом.

Головним партнером Тимошенко поки призначений Ляшко. У нього немає реальної партії, але є фракція, в’яне рейтинг і великі борги. Поки рейтинг зовсім зів’яв, треба щоб борги відпрацював, і Ляшко встав біля Кабміну в позу «тарифний майдан». Ляшко теж хоче в президенти, але він легковаговик. На Майдані не був, – 19 січня покликали, щоб використовувати його талант провокатора, але він і це провалив. Потім привели на Грушевського переконувати «Беркут» в мегафон. Весь в броні Ляшко бухнувся на булижник, коли поблизу впала світлошумова граната, і виявився самотній, – всі стояли. Ляшко прокричав «беркутівцям», – «Пі**раси!», І гримнув сміх, – хтось сказав: «Ляшко «Беркут» в свою партію прийняв». От і вся участь Ляшка в революції.

Так як прем’єра «Майдан – 3″ призначений Кремлем на другу річницю початку Майдану, то Ляшко зі своєю біографією на головну роль не тягне. Кремль не оригінальний у сценаріях: то Будинок профспілок в Одесі спалить, тепер ставить п’єсу «майдан» і зібрався поексплуатувати пам’ять «Небесної сотні». Немає своїх ідей у Кремля, суцільний плагіат і повтор. Навіть пам’ять про Другу світову затер як патефон пластинку.

Читайте також  Блогер: Хлопці з Небесної Сотні передали що їм глубоко наср…ти на ваші сльози й особливо свічки

Весь цей спектакль з «майданом» імені Тимошенко і Ляшка потрібен Кремлю, щоб налякати Європу політичною нестабільністю в Києві, і втілити свою «Українську мрію», усунувши Порошенко. Усунути Порошенко можна трьома способами: теракт, збройне захоплення будівель Кабміну і адміністрації президента або дострокові президентські вибори. Але захоплення без масовки приречений на провал, а «майдан» неможливий без «розігріву» публіки.

Публіку «розігрівають» другий рік, але з «фінансового майдану» вийшов пшик, – за аферистів ніхто не заступився.

Резюме всіх тем, які активно “мусоляться” путлерівською пропагандою – у всьому винен Порошенко, а тому «Даєш позачергові президентські вибори!». Сценарій як у Грузії, Саакашвілі теж штовхнули на такі вибори, але він їх виграв.

Тому буде спектакль «майдан» в річницю Майдану, – для Кремля це, схоже, останній шанс захопити Україну без ядерної війни. Показово, що одночасно з Ляшком і «тарифним майданом» апалчєнці “ЛНР” і “ДНР”, які мовчали півтора місяці почали обстріл і масове закидання диверсійних груп.

Зате 7 листопада “ЛНР” і “ДНР” обстріляло з «Градів» будинок в Донецьку і заявило: це зробили ВСУ зі зброї, яку вони поставляють ІДІЛ. Так як казка про бандерівців всім набридла, то нас перейменовують в ІДІЛ. Слідом за жидо-бандерівцями з’являються ісламо-бандерівці, – Кремль креативить, скоро до буддисто-бандерівців дійде.

Ісламо-бандерівці – це заготовка на випадок провалу спектаклю «Майдан». З цієї ж причини і не платять апалчєнцам “ЛНР” і “ДНР”, – Кремлю потрібно голодне і піддатливе «м’ясо», готове за «ідею» і копійки йти підтримувати «Майдан». Але провал вистави неминучий. Дует Тимошенко – Ляшко в унісон співати може, але масовка з каммуністів, регіоналів та іншої каламутної публіки в такт танцювати не зможе, – різні «музичні» школи. Так що, готуємо тухлі яйця для зустрічі акторів.

Читайте також  Окупанти готують провокацію біля острова Зміїний з використанням захопленого українського катера - ОК "Південь"

Джерело – http://hvylya.net/analytics/geopolitics/dva-stsenariya-kremlya-po-vozvrashheniyu-ukrainyi-v-svoyu-orbitu.html

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: