За крок від бійки: франківські депутати ледь не побилися через земельні питання

Сьогодні, 22 грудня, під час 9 сесії міської ради, відбувся ряд конфліктів через затвердження порядку денного, зокрема розгляду земельних питань. Все мало не закінчилося бійкою.

dsc04490_148240653865

Більше половини депутатів міської ради виступила за розбиття сесії на дві частини. Пропонувалося другу частину перенести на 20 січня і вже тоді розглянути земельні питання, що йшли в порядку денному під номерами 41-53.

Депутат від фракції ВО”Свобода” Роман Онуфріїв мотивував перенесення земельних питань на потім доцільністю зробити візуалізацію даного питання та доопрацювати матеріали.

Проте від депутата Андріана Волгіна надійшла пропозиція розглянути земельні питання зараз, не затягуючи справу, і перенести їх номерами 1-13.
«Ви тут плескаєте АТОшнікам на початку сесії, а питання землі відкладаєте… давайте всі земельні питання переносити на початок засідання, бо люди гинуть за землю» — обурився він.

Проте 14 депутатів утрималося від голосування, таким чином рішення не було прийняте. Серед них був і Петро Гречанюк від “Самопомочі”. На нього спрямував свій гнів Волгін:

«Поїдь спочатку в АТО, а потім голосуй!» — підняв галас Волгін, після чого почав жбурляти паперами в Гречанюка.

Проте обійшлося без бійки.

Зазначимо, що наразі сесія проходить за першочерговим порядком денним, земельні питання залишили на кінець засідання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.