Дівчина з Франківщини поцупила золоті вироби у подруги

 

В Івано-Франківську правоохоронці підозрюють у вчиненні крадіжки 19-річну жительку Рожнятівського району, яка поцупила у своєї подруги золоті вироби.

20141003141800-3720-890x395

На спецлінію «102» місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від 30-річної місцевої жительки про крадіжку золотих виробів в кількості вісім найменувань, інформує Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

На місце події виїхали правоохоронці, які в ході пошукових заходів встановили особу причетну до скоєння крадіжки. Нею виявилась, 19-річна жителька Рожнятівського району, яка винаймала квартиру спільно з потерпілою. Дівчина маючи фінансові забов’язання, шляхом вчинення правопорушення намагалася владнати їх. Коли заявниці не було вдома, зловмисниця викрала її золоті вироби, після чого реалізувала їх, а виручені кошти в сумі 6000 гривень витратила на власні потреби.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до від трьох до шести років.

передає http://www.galka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: