Залякування, рекет і розбій – основні принципи діяльності окупантів

d

На тимчасово окупованих територіях Луганської області, всупереч Мінським домовленостям, гуляйтер Плотницький анонсував проведення праймеріз (попереднє голосування для вибору кандидатів до органів місцевого самоврядування). Однак навіть самі окупанти проти участі у них «Опозиційного блоку» (залишки «Партії Регіонів»).

Так, заступник керівника окупаційної адміністрації главаря луганських бойовиків Марина Філіппова, заявила, що навіть члени «Опозиційного блоку» не мають морального права брати участь у «виборах». Тож виходить опоблок остаточно втратив свою «електоральну вотчину», а в плани Путіна щодо Донбасу не входить співпраця з будь-якими українськими політичними силами.

Та й яка мова може йти про вибори??? У рамках Мінського процесу першочерговим є повне припинення вогню, а вже потім проведення виборів до органів місцевого самоврядування у відповідності до українського законодавства, а не під дулом автоматів. Лишень після відновлення контролю українськими прикордонниками над державним кордоном стане можливим початок підготовки до народного волевиявлення. Проте щоденні зведення із зони АТО свідчать небажання терористів до мирного врегулювання конфлікту: щоденні обстріли українських позицій із великокаліберної артилерії, спроби захоплення «сірої зони» та десятки «гуманітарних конвоїв» з РФ, – окупанти явно не бажають налагодити мирне, спокійне життя Донбасу.

Навіть між собою Платніцкий та Захараст періодично влаштовують якісь розбірки. Раніше вже писалось про «залізничні війни», тепер придумали «посилення контролю над кордонами республік». Так раніше вождь донецької банди анонсував активізацію боротьби з контрабандою зброї, наркотиків та інших заборонених предметів на межі захоплених територій. При цьому він не уточнив, що саме мається на увазі під словами «інші заборонені предмети». Якщо терористи відторгають все українське, європейське та американське, то можливо, навіть автомобіль чи автобус виготовлений не в Мордорі може виявитись «забороненим предметом» і «конфіскованим» на першому ж блокпості.

Читайте також  Готуйтеся! За Місяць Школи Зачинять, А Через Два Медикам Доведеться Вибирати Кого Рятувати, А Кого Ні – Епідеміолог

Висвновок очевидний, залякування, рекет і розбій – три основоположні принципи діяльності самопроголошених «республік».

Джерела: http://uapress.info, http://donbass.ua, http://www.pravda.com.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: