П’ять способів позбутися зморшок під очима

Як позбутися від зморшок під очима? 5 найбільш популярних і ефективних способів допоможуть прибрати “гусячі лапки” під очима і помолодшати. Детальніше читайте у “Країні Здоров’я”.

5-sposobov-izbavitsya-ot-morshchin-pod-glazami-1036-13698

1. Легкий масаж шкіри навколо очей із застосуванням маски з вітаміном Е, обліпихи і масло какао. Робити маску потрібно регулярно кілька разів на тиждень. Наносити маску потрібно перед сном на очищену шкіру.

2. Маска з сирої картоплі і вершків. Таку маску наносять на 20 хвилин на шкіру навколо очей.

3. Сік алое. Для цього необхідно видавити сік з листків алое (він повинен бути свіжозрізаний) і легкими масажними рухами нанести на чисту суху шкіру. При цьому потрібно бути акуратними, щоб сік не потрапив в очі.

4. Краплинка мигдалевої олії ефективно допоможе впоратися з появою зморшок, а також усуне вже існуючі зморшки. Для цього потрібно нанести кінчиками пальців масло і легкими рухами помасажуйте шкіру.

5. Чай. Дуже ефективним і популярним засобом для розгладження зморшок є чай. На ніч накладайте на повіку тампон, змочений в міцній заварці чорного або зеленого чаю. Процедура займає не більше 10 хвилин, а живить і розгладжує шкіру під очима не гірше крему.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.