Дівчину запропонували підвезти: Двоє чоловіків зґвалтували неповнолітню

Увечері дівчину запропонували підвезти, але коли вона сіла в автомобіль, зґвалтували її. Поліція знайшла і затримала зловмисників.
У Великобурлуцьке відділення поліції Харківської області звернувся батько 16-річної дівчини із заявою про те, що його дочку зґвалтували двоє чоловіків. Про це повідомляє прес-служба поліції області в п’ятницю, 27 вересня.

Інцидент стався 21 вересня близько 20:00 поблизу села Сірий Яр. Двоє малознайомих чоловіків зґвалтували дівчину в автомобілі.

“Двоє малознайомих чоловіків запропонували підвезти її до селища Великий Бурлук. Поблизу села Сірий Яр в машині чоловіки зґвалтували потерпілу”, – йдеться в повідомленні.

Протягом декількох годин вдалося встановити особи зловмисників. При проведенні низки поліцейських заходів правоохоронці затримали ґвалтівників. Ними виявилися місцеві жителі 20 та 44 років.

Чоловіків затримано згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Зараз вони перебувають в слідчому ізоляторі і чекають обрання запобіжного заходу.

РЕКЛАМА:

Джерело.