“Загадкова смерть ще одного підлітка”: Справа Дениса Чаленка обростає моторошними подробицями. Буде ексгумація!

У Прилуках вирішили ексгумувати тіло загиблого 14-річного Дениса Чаленка.

Батьки підлітка вимагають провести повторну судмедекспертизу, йдеться в сюжеті “ТСН”.

Зазначається, що батьки знайшли експертів із Німеччини та людей, готових оплатити дорогі послуги ексгумації. Адже відомо, що після експертизи тіло віддали близьким не повністю – були відсутні деякі фрагменти кісток.

Також кілька днів тому в Прилуках загадково загинув ще один хлопець. 17-річний Олег повісився. У поліції заперечують зв’язок між загиблими, проте мама Чаленка впевнена, ці дві події пов’язані й поліція проводить “зачистку”.

Крім цього, батьки Дениса заявили, що Шевченківський суд Києва зобов’язав внести до реєстру досудових розслідувань заяву тата хлопчика про скоєння ряд злочинів посадовими особами, серед яких експерти, що проводили огляд місця загибелі хлопця.

Результати повторної судмедекспертизи у справі 14-річного Дениса Чаленка оголосили правоохоронці у Прилуках сьогодні, 15 листопада.

Причиною смерті експерти назвали відкриту черепно-мозкову травму, йдеться в сюжеті ТСН. Але головне, внаслідок чого хлопець її отримав, поки невідомо. Батьки продовжують наполягати на ексгумації тіла 14-річного Дениса.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.