На Івано-Франківщині чоловік вистрілив у місцевого мешканця — подробиці (фото)

У селі Поляниця Івано-Франківської області сталася бійка, в ході якої мешканець Вінницької області вистрелив з травматичної зброї в чоловіка. Правоохоронцям вдалося затримати зловмисника, за фактом порушення відкрито кримінальне провадження.

13 грудня о 21:30 до яремчанських поліцейських надійшло повідомлення про бійку в селі Поляниця. Виїздом правоохоронців встановлено, шо конфлікт виник між групою осіб, повідомляє пресцентр Національної поліції Івано-Франківської області.

В ході нього 33-річний вінничанин вистрілив у 30-річного коломиянина. Потерпілого госпіталізовано з непроникаючим пораненням грудної клітки. Поліцейські оглянули місце події і вилучили гільзу, предмет, зовні схожий на травматичний пістолет, та патрони до нього. Мешканця Вінницької області правоохоронці затримали у порядку ст. 208 КПК України. Невдовзі поліцейські повідомлять про підозру затриманому, а суд обере міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, і якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Тривають слідчі дії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.