Колишнього нардепа від Прикарпаття облили зеленкою (ФОТО)

Колишнього народного депутата від коломийського виборчого округу облили зеленкою.

Група чоловіків із символікою “Правого сектора” і ГО “Фрайкор”, намагалася зірвати лекцію, яка проводилася в межах “ХарківПрайду” в Харківському літературному музеї, інформує Фіртка з посиланням на Цензор.Нет.

Інцидент стався ввечері 12 вересня, коли перед початком лекції “Толерантність як одна зі складових сучасної національної української ідеї” до музею прийшли близько десяти юнаків у футболках із символікою праворадикальних організацій.

За словами однієї з організаторок лекції Ганни Шаригіної, чоловіки намагалися зірвати проведення лекції. Георгій Тарасенко, який представляє “Фрайкор”, спроби зриву заперечує. Каже, що його соратники не блокували вхід до музею, а “прийшли подискутувати”.

Під час “дискусії” невідомі облили зеленкою автора лекції, громадського діяча і екснардепа Олеся Донія, а також одного з учасників заходу.

Учасників конфлікту не затримували. Ніхто з потерпілих писати заяви в поліцію не став. Дані про подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку Київського відділу поліції.

https://www.facebook.com/oles.doniy/posts/2856248034403510

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.