Чому бюст гуляє сам по собі? – Тіна Кароль переборщила з відвертістю вбрання

35-річна співачка, ведуча шоу “Танці з зірками” Тіна Кароль. Бурхливе обговорення на офіційній сторінці шоу в Instagram почалося через відверті вбрання артистки.

Користувачів мережі попросили вибрати, який наряд Кароль їм подобається більше: атласну сукню жовтого кольору з розрізами, оголюють пікантні частини тіла або напівпрозору сукню з червоними вставками.

Однак в результаті на артистку обрушився шквал критики.

“Пора тіні змінюватися, і зачіску і стиль”, “чому їй вічно” зализують “волосся”, “червона помада робить Тіну старіше і вульгарною”, “навіщо груди постійно оголювати?!”, “Всі образи, де груди гуляють самы по собі, виглядають якось…”, “Одне і те ж, хочеться нових образів”, “хоч одяглася вже, але все одно виставляє свої тілеса, це стало її візитною карткою!”, “Не розумію її іміджу, будує з себе таку безневинну незайману, а наряд “говорить” інше. Занадто вульгарно, як глядачі повинні кожен раз оцінювати її декольте”, – пишуть в коментарях.

У той же час інші користувачі Мережі засипали Кароль компліментами: «Тіна з кожним ефіром все красивіше і красивіше стає», «завжди красуня», «У чому б не була, все рівно залишається божественно красивою», «неперевершена в будь-якому образі».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.