Безкоштовна їжа та концерт гурту ТІК: для нафтохіміків у Калуші організують “Family Day”

Захід відбудеться з нагоди професійного свята працівників нафтової, газової і нафтопереробної промисловості.

Завтра, 7 вересня, на стадіоні «Хімік» у Калуші відбудеться виїзне дійство-пікнік під назвою “КАРПАТНАФТОХІМ” — Family Day”, в якому візьмуть участь усі працівники підприємства та їхні діти віком до 16 років, повідомляє “Нафтохімік-Калуш”.

“Цьогоріч плануємо провести захід у форматі Family Day, тобто як сімейне свято. Ми підготували для нафтохіміків та їх дітей розважальну програму, в якій поєднуються конкурси, спортивні змагання, різноманітні шоу, виступи місцевих колективів та зірок. Під час святкування акцент буде зроблено не на корпоративні цінності й відновлення виробничих потужностей підприємства, що було визначальним на святі минулого року, а на те, що колектив нафтохіміків — це одна велика дружна сім’я, яка вміє не лише плідно працювати, а й належно відпочивати”, — розповідає Сергій, один із організаторів заходу.

Загалом ми підготували чимало цікавих дійств, тому очікуємо від запрошених гарного настрою та активності.

Святкування розпочнеться о 15.00 годині. При вході на стадіон «Хімік» запрошення обмінюватимуть на квитки, за які можна буде безкоштовно придбати різноманітні страви.

Відразу після старту дійства функціонуватиме дитяча зона, в якій працюватимуть аніматори. Також там буде майстриня з аквагриму, яка розмальовуватиме всіх бажаючих дітей. А ще цього дня на стадіоні на малечу, як і минулого року, очікуватиме вражаюче шоу хіміків. На стадіоні будуть встановлені для розваг дітей батут, басейн з кульками, надувний дартс. Крім того, функціонуватимуть атракціони «Нагодуй пінгвіна», який перевірить учасників на влучність, «Силомір (Молотобоєць)» для вимірювання сили удару як дітей, так і дорослих та «Бої гладіаторів», де кожен зможе відчути себе справжнім воїном.

Щодо дозвілля дорослих, то орієнтовно о 15.30 годині розпочнуться спортивні змагання з міні-футболу, а згодом — сімейні естафети, конкурси та змагання з перетягування линви.

Читайте також  На Прикарпатті чоловік зарізав свою співмешканку (фото)

Завершиться святкування грандіозним концертом за участю місцевих творчих колективів і гостей — кавер-групи та відомого українського гурту «ТІК».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.