Вранці чи вночі: коли жінці найкорисніше займатися сексом

Організм в різну пору доби по-своєму реагує на секс. Ранковий бадьорить організм ефективніше, ніж п’ять чашок кави.

Passionate couple kissing, boy and girl sitting on wooden floor near the rumpled bed opposite the window.

Чоловікам потрібніший секс зранку, а жінкам ввечері. На початку дня рівень тестостерону перебуває на максимальному рівні і це буквально підштовхує чоловіків до інтиму. А точніше – це 8 год. ранку.

Вчені встановили, що у того,хто часто займається сексом на початку дня рідше виникають ракові пухлини. Також поліпшується кровопостачання мозку.

На відміну від чоловіків, жінки фізіологічно краще налаштовані на вечірній секс. Також дівчата отримують задоволення тільки коли повністю розслаблені. Ранок явно не найкращі час для цього.

Ввечері чоловіки більше готові до сексу з 19 до 20 години, коли в організмі повністю відновлюється рівень тестостерону. У жінок гормональний настрій з’являється приблизно о 22 годині, коли у чоловіків вже падає рівень тестостерону. Тому варто підлаштовуватися під один одного.

Наймудріші використовують час перед сном у ліжку, щоб возз’єднатися. Вони залишають стрес поза спальнею і якнайбільше часу перед сном проводять разом.

Але поганим звичкам дуже легко проникнути у вашу спальню і з часом зіпсувати шлюб. Психотерапевти зібрали 9 поганих звичок, які допускають пари у шлюбі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.