Оргазм: названі причини його відсутності у жінок

Ваше сексуальне задоволення важливе, а неможливість досягти оргазму – це стрес, дискомфорт і розчарування.

Всякий раз, коли ви займаєтеся сексом, ви настільки зосереджені на тому, щоб дістатися до фінішу, що іноді просто не можете до нього дістатися. Ваше сексуальне задоволення важливо, а неможливість досягти оргазму – це стрес, дискомфорт і розчарування.

Чи готові до кульмінації, але не знаєте як? Главред розбирався, чому так відбувається.

Ви очікуєте гігантського вибуху емоцій
У фільмах (а іноді і з друзями!) оргазм може звучати так, ніби у вашому тілі вибухає феєрверк. Не кожен оргазм відчувається так. Деякі психологи говорять, що оргазми схожі на сніжинки – всі вони унікальні!

Не порівнюйте свій оргазм. Обговорюючи з подругами свій сексуальний досвід, переконайтеся, що ви розумієте, що їхній досвід буде відрізнятися від вашого.

Ви занадто напружені
Коли ви занадто сильно перевантажуєтесь, намагаючись досягти оргазму, ваше тіло не може “відпустити”. Йога, розтяжка, будь-які вправи і медитація допоможуть вам розслабитися і подолати стрес, через який ви “проганяєте” своє тіло. Також може бути гарною ідеєю повідомити партнеру, що у вас проблеми. Він або вона може допомогти заспокоїти ваші нерви і розслабити ваше тіло.

Ви і ваш партнер не спілкуєтеся
У ваших стосунках може бути щось, що ускладнює оргазм. Незалежно від того, чи не пов’язані ви фізично, ви обидва переживаєте через щось, ви не спілкуєтеся або щось ще відбувається між вами, це може напружити ваше тіло або ваш розум може бути в іншому місці.

Практикуйте трохи уважності. Це може звучати дивно (і складно!), Але залишайтеся в цьому, поки займаєтеся сексом. Будьте поруч зі своїм партнером і зосередьтеся на тому, що відбувається в даний момент. Ви відчуєте велику подяку своєму партнеру і отримаєте кращий секс.

Читайте також  У Києві п'яна компанія з неповнолітнім водієм влаштувала ДТП і намагалася втекти

Спробуйте мастурбувати
Якщо ви не намагалися досягти оргазму поодинці, ви повинні це робити. Мастурбація допомагає вам зрозуміти, що вам подобається, і як тільки ви зможете довести себе до оргазму, вам буде легше сказати партнеру, що він або вона можуть зробити, щоб домогтися цього.

Якщо вам важко перестати мастурбувати, спробуйте додати іграшки і спробувати різні пози.

Секс заподіює біль
Якщо секс заподіює біль, очевидно, ви не отримаєте від нього досить задоволення до оргазму. Запишіться на прийом до лікаря якомога швидше.

Якщо ви приймаєте ліки
Деякі ліки можуть знизити ваше лібідо і знизити здатність до оргазму. Якщо вас це дійсно турбує, також повідомте про це своєму лікареві.

Ви боїтеся втратити контроль

Страх втратити контроль і дозволити своєму тілу насправді є дуже поширеною причиною нездатності досягти оргазму. Якщо ви з новим партнером, маєте справу з проблемами образу тіла або маєте справу з іншими стресовими ситуаціями у своєму житті, легко відчути, що ви не хочете втрачати контроль над своїм сексуальним життям.

Повідомте партнера, що ви боретеся з цим аспектом свого сексуального життя. Позбавлення від цього – перший крок до відмови від контролю, і ваш партнер може позбавити вас від деяких (можливо, помилкових) оповідань, які ви собі розповідаєте.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.