Жінка відлетіла на метрів 40, а водій був дивним, і казав, у мене там в багажнику зброя, щоб не пропала: що відомо про смертельну ДТП із п’яним поліцейським

Смертельна аварія на центральному бульварі Незалежності в Броварах під Києвом забрала життя 43-річної Надії Чамари. Її донька Марина перебуває в лікарні у важкому стані. Її очікує довге відновлення.

Поліцейському Михайлові Лудченку, який у стані алкогольного сп’яніння наїхав на них, – 30 років. У ДБР кажуть, що йому готують підозру і клопотання про обрання запобіжного заходу – проситимуть тримання під вартою. Поки він тільки затриманий. Зараз у Лук’янівському СІЗО. Тест на алкоголь проходити відмовився. Із місця аварії намагався тікати двічі. Спершу на авто, коли збив людей. Однак не впорався з керуванням і метрів за 200 збив дерево. Далі тікав пішки, але його затримали.

“Скрутили його і затримали. Від нього несло алкоголем. Люди зібралися, “швидку” викликали. Жінка відлетіла на метрів 40, пульс уже не прощупувався”, – розповів свідок аварії В’ячеслав Дмитренко.

Мати підозрюваного очолює один із підрозділів у Броварській міській раді, а також балотується в депутати від команди мера міста, пишуть місцеві в соцмережах. Чиновниця була на місці аварії. Її помітили на фотографіях, а також упізнали жителі.

“Моя знайома сказала, що його мати була там, стояла серед людей. Водій був дивним. У лікарні говорив поліцейським, мовляв, ви дивіться, у мене там у багажнику зброя, щоб вона не пропала. І щоб із бардачка нічого не вкрали”, – каже двоюрідна сестра постраждалої Ірина Чамара.

Із декларації підозрюваного відомо, що зареєстрованого автомобіля на ньому немає. Є квартира площею 97 кв. м, записана на батька. Кілька років тому він одружився і в нього народилася донька. Його дружина працює в поліції дільничним офіцером у тому ж Дніпровському районі Києва, де служив чоловік.

Читайте також  Поляк збив трьох українських водіїв поблизу кордону: у МЗС розкрили деталі

Його батько розказав, що у день аварії той був з друзями на полюванні. А от чи був п’яним, ще треба довести. Каже, що готові допомагати з лікуванням потерпілої.

Загибла Надія працювала продавцем у місцевому магазині. Потерпіла – 22-річна Марина – працівниця юридичної фірми і студентка одного з економічних факультетів столиці. Із численними забоями, струсом головного мозку і переломом кісток таза після операції нині в лікарні Броварів. Обговорюється питання її транспортування до столичної лікарні.

Аварія сталася в Броварах на Київщині 4 жовтня близько 17:40. За кермом автомобіля був п’яний дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Поліцейського звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування буде знято з посади.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.