У центрі Києва з гранатомета обстріляли будівлю Мостобуду: фото, відео

Потужний вибух прогримів сьогодні, 26 серпня, приблизно о 1:30 у самому центрі Києва. Невідомі особи вистрілили із гранатомета в будівлю ПАТ “Мостобуд”, яка розташована по вулиці вулиці Паньківській, 5.

Відео з місця події з’явилося на сторінці групи “Інформатор Київ” у Facebook.

Поруч з будинком було виявлено відстріляний тубус від гранатомета. Ймовірно стріляли із РПГ-7. Жителі району повідомляють, що в будівлі, крім ПАТ “Мостобуду”, розташовано офіси інших компаній.

ПАТ — публічне акціонерне товариство, акції якого можуть пропонуватися для покупки заздалегідь невизначеній кількості інвесторів шляхом публічного розміщення акцій або вільного продажу на фондовому ринк та включені до біржового реєстру.

Снаряд потрапив в одне з вікон на четвертому поверсі будівлі. Також пошкоджені вікна на третьому і п’ятому поверхах. Вибух був настільки сильний, що звук було чути не тільки в сусідніх будинках, але і по всьому районі. Нащастя внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

На місці перебувають правоохоронці, вибухотехніки, карета швидкої, рятувальники а також кінологи і слідчо-оперативні групи. Поліція оточила будівлю та перекрила рух на вулиці Паньківській. Деталі інциденту наразі з’ясовуються.

Що відомо про ПАТ “Мостобуд”?Це найбільша в Україні та СНД компанія, що займається будівництвом мостів, мостових споруд, естакад, тунелів та розв’язок. Також компанія займається зведенням портів та житлових будівель по всьому світу.

Компанія заснована у серпні 1945 року, з метою відновлення зруйнованих війною мостових споруд і побудови нових. Мостобудом побудовано близько 4 тисяч інженерних споруд. Серед них — 900 залізничних мостів, 2100 автодорожніх мостів, а також велику кількість мостів та підземних переходів.

З 2005 року ПАТ “Мостобуд” бере участь у будівництві залізнично-автомобільного мостового переходу в Києві.

Читайте також  У Франківську по вулиці Макогона горить приміщення асфальтного заводу (фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.