Не дамо свій край нікому: Усик красиво показав росіянам їхнє місце

Перед великим поєдинком Усик змінив своїм принципам

Українець Олександр Усик під час процедури зважування напередодні фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) в Москві не змінив свої принципам і вийшов на подіум під пісню Василя Жадана “Браття” з такими словами:

“А ми, браття, як соколи,

У вольнім виросли краю.

Не дамо свій край нікому,

Краще згинемо в бою.”

Композиція зі словами “Не дамо свій край нікому, краще згинемо в бою” у столиці РФ прозвучала дуже до речі. Зазначимо, що вихід українського боксера публіка тепло зустріла, з оваціями. Сам же Усик показав присутнім знак перемоги.

На самій процедурі зважування Усик та його суперник по фіналу Мурат Гассієв WBSS показали абсолютно однаковий вагу.

21 липня в Москві відбудеться фінальний бій за звання абсолютного чемпіона світу у важкій (до 91 кг) ваговій категорії. Переможець отримує всі 4 найпрестижніших пояси за версіями боксерських організацій WBC і WBO (ними зараз володіє українець Олександр Усик), і за версіями WBA і IBF (нинішній володар – росіянин Мурат Гассієв).

Нагадаємо, чемпіон світу за версією WBC, WBO у важкій вазі Олександр Усик (14-0, 11 КО) напередодні фіналу WBSS з росіянином Муратом Гассиевым (26-0, 19 КО), попросив прихильників з України слідкувати за своїми висловлюваннями на адресу суперника.

Про це повідомляють ЗМІ.

Український чемпіон закликав усіх співвітчизників бути скромними і мати повагу до суперника.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.