Більше двох кілометрів дороги в місті Рогатині відремонтувала буковелівська фірма ПБС всього за одну ніч

Більше двох кілометрів дорги в місті Рогатині відремонтувала буковелівська фірма ПБС всього за одну ніч.

IMG_1761

В ніч з 11 на 12 липня буковелвська фірма ПБС створила справжнє диво. За 12 годин дорога Львів-Івано-Франківськ в межах міста Рогатина була ідеально відремонтована.

 

Мешканці Рогатина приємно вражені. “Ніколи б не подумав, що так можна ремонтувати дороги. Колись такий ремонт капарили місяцями. А тут – за одну ніч – і є дорога через ціле місто! І видно, що то зроблено на совість і буде служити довго, зроблено не аби як, а якісно“, – ділиться враженнями мешканець Рогатина Василь Петрищук.

 

Початок робіт. 11 липня, вечір:

 

 

А такою дорога стала через півдоби, вже 12 липня, 8:00:

 

 

Ініціатором виконання робіт виступив Віктор Шевченко. До нього за останній час було кілька звернень від мешканців Рогатина.

 

На чисельні звернення мешканців міста Рогатина нашою командою було проведено ремонт автодороги в місті Рогатині протяжністю два кілометри. При чому ремонт виконаний лише за одну ніч! За найновішими технологіями і з найвищою якістю. Це один з останніх завершальних штрихів в ремонті автомагістралі Львів-Івано-Франківськ, яка вперше в Україні нами задана з гарантією 10 років. Зараз ми вивчаємо загальну ситуацію з станом доріг на Івано-Франківщині, зокрема в Калуському, Галицькому та Рогатинському районах. І роботи будуть продовжені… Без відбудови дорожньої інфраструктури, без ремонту доріг до кожного населеного пункту, не може йти мови про загальний розвиток краю, про прихід інвесторів та про комфорт для мешканців регіону. Це я бачу своїм основним завданням та завданням нашої команди“, – розповідає Віктор Шевченко.

 

Читайте також  Коломиян обурило, в яких умовах перебувають військові на місці постійної дислокації (відео)

 

 

 

В соцмережах рогатинці здивовані таким швидким та якісним ремонтом, проте зауважують, що так і потрібно робити в сучасній європейській Україні.

 

Для мене ключове слово ВНОЧІ! Коли ж до інших дійде, що дорога, особливо в містах робиться ВНОЧІ! А не паралізується рух транспорту!”, – написав Віктор Крицун.

 

Вже знайомий телефонував з Рогатина… Дивується, бо колись таке розтягували на тижні, коптили місто бочками з смолою та бігали з чайниками… Дива! 😉 А може так і треба!!! Завжди і у всьому!“, – прокоментував Сергій Чирва.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.