Ми не бачимо сенсу більше це приховувати, всі й так про це говорять! Захисник “Азовсталі” Діанов відверто розповів про стосунки з Поляковою

Захисник «Азовсталі», морський піхотинець Михайло Діанов остаточно розставив усі крапки над «і» в історії про роман із українською співачкою Олею Поляковою.

Після звільнення з полону в 2022 році військовий частенько був помічений у гостях у ефектної блондинки, з якою у нього почалася міцна дружба. Він відвідував її концерти, дарував квіти та подарунки.

Подейкували, що саме Полякова стала головною причиною остаточного розлучення Діанова з дружиною. Протягом усього часу захисник заперечував їхній любовний зв’язок, а свою появу в будинку співачки пояснював тим, що більше спілкується з її чоловіком, а не з нею самої.

Михайло Діанов та Оля Полякова
В інтерв’ю Дмитру Гордону Діанов запевнив, що перебуває у дружніх стосунках як з Олею, так і з Вадимом. За його словами, чоловік артистки завжди присутній з ними під час їхніх зустрічей, тож навіть думок не було про зраду.

« Я був не в неї, а у Вадика, її чоловіка. Взагалі ні! Який роман? По-перше, у неї чоловік. По-друге, він постійно вдома. Ми з Олею друзі і нормально спілкуємося. Жодних натяків ні з її боку, ні з мого не було. Друзі», – прокоментував Михайло.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.