Сільський голова Чукалівки просить перевірити маршрут №47, бо інакше люди перекриють дорогу

Сьогодні, 8 серпня, під час оперативної наради сільський голова Чукалівки звернувся до міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа з проханням відремонтувати дорогу та перевірити громадський транспорт.

Сільський голова Чукалівки просить відремонтувати 15 м дороги на вулиці Коновальця та перевірити автобусний маршрут №47, який їздить не за графіком.

“Питання по цьому маршруту настільки складне, що вчора у мене була громада і вони хочуть перекривати дорогу, якщо не буде добре їздити автобус”, – каже війт.

Руслан Марцінків каже, що вони пішли на зустріч, коли розробили маршрут до Чукалівки, який взагалі не мав туди їздити.

“Я розумію, що по 47 маршруту є питання. Ви належите до Тисменицького району, у Вас мав би бути приміські автобуси, а не міські”, – каже міський голова Франківська.

Руслан Марцінків каже, щоб село Чукалівка зробили свій маршрут, щоб не скаржитись на автобус №47. Заступник мера Олексій Кайда обурився, що вони взагалі можуть зняти цей маршрут, якщо їм будуть погрожувати перекриванням дороги.

Начальник управління транспорту Олег Ганчак зауважив, що Чукалівка не є приміським селом, а отже туди можна розробити маршрут, подавши заяву на конкурс ОДА.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.