Мережу підірвав пост франківчанки про отруєння в Панорама Паб

У популярному франківському пабі відвідувачів нагодували зіпсованою куркою. Такий неприємний випадок стався у “Панорама Паб”.

Франківчанка Тетяна Палій у мережі розповіла, що замовила у закладі курячі ніжки, та вони виявились смертельно небезпечними. Франківчанку в мережі підтримало вже сотні людей.

“Справжнім розчаруванням сьогодні став «Панорама Паб» – нібито адекватне місце для відпочинку.
Варто зізнатися, що сьогодні альтернативу смачно попоїсти в Івано-Франківську в вечірній час важко знайти. Саме тому нинішній випадок просто шокував. А сталося таке: сьогодні в меню були курячі ніжки, які виявились смертельно небезпечними. На наше щастя, ми маємо досвід готування цієї страви, одразу ж по запаху відчули, що курка далеко не першої свіжості… тут навіть щедро приправлені спеції не допомогли приховати неприємного аромату…”, – йдеться у дописі.

Спочатку, каже жінка, компанія звернулася до адміністратора заклад, яка також почула, що з куркою не все добре. Адміністратор одразу понесла порцію на пробу головному кухарю. Проте кухар свою вину заперечив і сказав, що гомілки привезли минулого дня і за їхню якість відповідає інший кухар.

“У цей час за сусіднім столиком клієнти також замовили курку… і о, диво… в них така ж ситуація… курку вони навіть не починали їсти, адже «пікантний» запах не дозволяв цього робити. На відміну від сусіднього столика, ми здаватися не збиралися. Адже сюди приходять сотні людей і зіпсуті кури можуть стати причиною важких проблем зі здоров’ям. Вимагаємо пояснень головного повара, який скуштувати свою страву відмовляється на відріз, а неприємний запах ще більше поширюється залом.
Порозуміння з адміністрацією закладу ми так і не знайшли. На нас і далі дивилися як на диваків…
Дивує поведінка тих працівників закладу, які готові жертвувати своєю репутацією та популярністю серед людей. Розуміємо, що контролюючі органи зараз не належно працюють, а подекуди і перевіряють «для галочки», але ж має бути власний самоконтроль і відповідальність перед людьми!”, – додала жінка.

Лікарі приголомшують жахливою статистикою – цього року в Україні через зіпсовані м’ясо та інші продукти отруїлися майже 120 тисяч людей. І близько півсотні – померли. Водночас лише один відсоток громадських закладів харчування можуть повністю гарантувати якість та безпечність продуктів, а також здоров’я свого персоналу, який і готує та подає їжу клієнтам.

Читайте також  У Франківську шукають 12-річну дівчинку, яка пішла в магазин і не повернулася (фото)

Ветеринарна міліція постійно проводить рейди по кафе, ресторанах, аби виявляти ті заклади, які труять своїх клієнтів. І – закривають такі “забігайлівки”. А знаходять протухле м’ясо, недоїдки в холодильниках, прострочені продукти та купи сміття. В таких умовах не те що їсти, до рук брати харчі небезпечно.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.