Мама 3-х синів написала чесний лист своїм майбутнім невісткам — він вразив тисячі жінок

Її мудрі слова зачепили тисячі жінок — цей лист однозначно заслуговує на увагу!

Не дарма ж кажуть, що хороша свекруха знаходить дочку, а погана — втрачає сина. Але ж насправді налагодити відносини з обраницею свого сина буває не так просто. Мами не бажають втратити свого, хоч вже і дорослого, сина, тому частенько сприймають невісток «в багнети» і самі створюють бар’єр в спілкуванні.

Так що ж треба зробити, щоб відносини з невісткою склалися добре? Вельми незвичайну ідею подала мама 3-х маленьких хлопчиків з США Рейчел Боулі. Вона написала зворушливий лист, адресований своїм майбутнім невісткам, і про все розповіла в соцмережах. Її мудрі слова зачепили тисячі жінок — цей лист однозначно заслуговує на увагу!

Лист моїй майбутній невістці
Одного разу мене запитали — якими я хочу бачити своїх синів, коли вони стануть дорослими? Я розмірковую над цим питанням досі.

Зараз мої сини — просто маленькі хлопчики, але я не хочу виховувати їх як маленьких хлопчиків. Я виховую їх так, щоб вони виросли справжніми чоловіками. Одного разу вони стануть чоловіками й батьками, і візьмуть на себе величезну відповідальність. Моє головне завдання як матері — правильно підготувати їх до всіх тонкощів дорослого життя.

Отже …
Моя дорога майбутня невістка, я хочу сказати тобі кілька важливих речей.

Я поки з тобою не знайома, але вже люблю тебе. Люблю за те, що одного разу ти станеш вірною супутницею мого сина. Ти будеш любити його, а він — тебе.

Настане день, і цей замурзаний кумедний малюк стане твоїм. Звичайно, він завжди буде моїм, але я розумію, що ти займеш моє місце у багатьох відношеннях. Твоє добре серце стане його домівкою, а у твоїх очах він знайде спокій. Він буде цілувати тебе на ніч і ділитися найпотаємнішими мріями. Ти будеш заспокоювати і підтримувати його. Одного разу це будеш ти.

Читайте також  «Це якесь прoкляття! Воліла кaлiкa пoмeрти, – робили висновок сільські пліткарки. – Хто її догляне?»

Я завжди хотіла мати дочку і впевнена, що ти заміниш мені її. Хочу, щоб ти розуміла — я щодня молюся за тебе, точно так само, як молюсь за своїх дітей.

Зараз ти належиш своїм батькам, як мої хлопчики належать мені. Я молюся, щоб тебе щиро любили, захоплювалися тобою, підтримували у важку хвилину. Молюся, щоб тебе навчили любові до себе, оскільки без цього у тебе не вийде полюбити іншу людину. Я молюся, щоб ти відчувала себе, як маленька принцеса, яку люблять і про яку завжди подбають.

Я виховую свого сина, щоб він, коли настане час, ставився до тебе так само трепетно.

Я молюся, щоб батьки навчили тебе повазі — до себе і навколишніх. Ти не повинна боятися говорити все, що думаєш, але пам’ятай, що потім тобі нести відповідальність за свої слова. Чоловікам корисна конструктивна критика, однак не можна переступати заборонену межу.

Пам’ятай, що я намагаюся виховати сина так, щоб він тебе шанував, однак я не можу в повній мірі нести відповідальність за його поведінку і характер. Це буде залежати не тільки від мене, а й від тебе.

Пам’ятай, що він сам господар свого життя. У нього, як і в будь-якої іншої людини, будуть свої примхи і дивацтва, але одного разу ти зрозумієш і полюбиш всі його особливості. Дозволь йому просто бути собою, а я навчу його так само чинити з тобою.

Я обіцяю прийняти тебе і ділитися з тобою всім, що я про нього знаю. Це допоможе тобі полюбити його ще сильніше. Я готова довірити тобі його серце, як і ти довіриш йому своє. Я виховую його так, щоб він розумів: жіноче серце дуже легко розбити, а склеїти уламки вже не вийде.

Читайте також  Українцям підказали, де знайти високооплачувану роботу

Я вчу сина цінувати родинні стосунки, адже вони — сенс нашого існування. Я виховаю сина так, щоб він дорожив вашими щирими почуттями і беріг те, що створювалося довгі роки.

Я намагаюся виховувати своїх синів і сильними, і чутливими. Дуже сміливими, але при цьому скромними. Хочу, щоб вони виросли хоробрими, однак не боялися просити про допомогу. Щоб усвідомлювали свою чоловічу роль і були чесними, вірними, порядними, лагідними і веселими.

Я молюся, щоб мій син був відданий тобі і щоб ти цим не зловживала. Я виховую сина незалежним, адже хочу, щоб він потім не шукав в тобі «матусю». Я клянусь навчити сина повазі до жінок. Він обов’язково дізнається, які ми незвичайні.

Мій син буде пам’ятати, що ти — теж чиясь дитина, і, в першу чергу, належиш Богові та своїм батькам, а потім вже йому.

Вибирайте один одного, любіть один одного і підтримуйте один одного. Не бійтеся життєвих перешкод, навіть якщо вони будуть здаватися дуже сильними. Мрійте разом і насолоджуйтеся життям разом.

Пройде ще багато часу, перш, ніж ми вперше побачимося з тобою. Але я завжди буду молитися за тебе. І буду любити тебе. І коли зустріну, то мої почуття стануть ще сильнішими, адже ти — сенс життя мого сина. Ти станеш моєю дочкою.

А ми молимося, щоб у майбутньої невістки Рейчел вистачило терпіння дочитати це послання

А які стосунки у вас з невісткою?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.